ФЕОДОСІЯ

ПАРАФІЯ УСІХ СВЯТИХ

Одесько-Симферопольська Дієцезія

РИМО-КАТОЛИЦЬКА ЦЕРКВА В УКРАЇНІ

The Roman Catholic Church in Ukraine

Богослужіння

Відеогалерея

ВІТАЄМО НА НАШОМУ САЙТІ!

WELCOME! WITAMY! BENVENUTI!

ДІМ-КАПЛИЦЯ

Усіх Святих

ЧЕРНЕЧИЙ ДІМ
Усіх Святих

ЖИТТЯ ПАРАФІЇ 2013

 

 

23 лютого 2013 року

Приміції єпископа Яцека Пиля у Феодосії

23 лютого 2013 року, єпископ Одесько-Сімферопольскої дієцезії Яцек Пиль з пастирським візитом і приміційною Службою Божою відвідав парафію Всіх святих в місті Феодосія в Автономній Республіці Крим.

Хоча Служба Божа була після обіду о 14.00, прибули парафіяни також з Владиславовки і Коктебеля, що за 30 км., щоб привітатися із новим владикою, і отримати єпископське благословення.

Разом із владикою Службу Божу служив настоятель о. Святослав з Ордену Братів Менших францисканців.

Під час проповіді владика звернув увагу на відносини між людьми. Бог дає усім однаково поганим і добрим, не ділить на друзів і ворогів. Тому, щоб бути досконалим ми повинні прощати тих кого вважаємо своїми ворогами. Христос помираючи на хресті думає про грішників, просить за грішників, і молиться за грішників: «Отче прости їм, бо вони не знають що чинять». Наша віра - це любов і молитва за ворогів. Світ сьогодні сповнений зла, отож, давайте будемо свою силу віддавати добрим ділам, а не злим.

На завершення Євхаристії, владика кожному особисто уділив пастирського благословення, і просив молитися за священиків, монахів, монахинь на півострові Крим і своїх єпископів. Після чого парафіяни короваєм, квітами і оплесками подякували владиці за приїзд, благословення і пастирське настановлення. Запевнили також, що будуть пам’ятати в своїх молитвах.

   

 АРХІВ:

 2007

 2008

 2009

 2010

 

 

 

 

 

 

 

 

                         

                                                   

Орден Братів Менши х в Україні